laupäev, detsember 03, 2005

Inimesed kellel ikka on mõni vabandus miks kasutada IE-d: vaikige uskmatud!

Asja juurde. IE (edaspidi ie) on kräpp. Gatorit mäletate? Bonzibuddy? Tundub et ie ise parem ei ole.


abscondment writes "An error in the way Internet Explorer parses CSS files has been discovered by Matan Gillon of Israel. The flaw can be exploited by any website, and used to access personal information via Google's Desktop Search program. Of course, Google contends that this is a flaw with IE, and not their search software."
-slashdot.org

Veel üks link selle kohta on siin. Natuke aega väideti, et Firefox võib olla ohtlikum kui IE. Jah, suht jube küll eks ole kui cookied on enabled ja teie arvutisse sisenevad tracking cookied. Nad tõenäoliselt söövitavad teie näppudesse augud eks kui te klaviatuuri näpite. Kasutage happekindlaid kindaid kui te tõesti seda kardate. kui teil aga tervet mõistust jätkub, siis kasutage firefoxi ilma kinnasteta ja elage hästi. kui aga muret ei ole, kasutage ikka ie-d edasi ja siis avastage "üllatusega" et keegi on just avastanud mooduse kuidas protsessori jahutust teie arvutis oleva softiga kinni keerata. läbi ie loomulikult. te tõesti arvate et see mis just leiti on ainuke tõeliselt ohtlik asi mis ie's sees? arvake uuesti.

kui nüüd arvata et microsoft võtab asjaga midagi ruttu ette ning võtab vastutuse enda peale, hüvitades võimalikud kahjud, lugege seda.

FireFox!

Kommentaare ei ole: