teisipäev, detsember 13, 2005

VÄKK

Raidma on... köhh-köhh. Jobu. Aga seda te juba teadsite.

Aga miks peaks ma ära kannatama inimest, kes suudab kolmveerand tunni jooksul kokku keerata nii palju sitta? Tõsiselt noh, kõrvast tuleb välja. MIS KUSTUTUSKUMMI PÄRAST TA PEAB NII PALJU RÄÄKIMA?!?

Ta räägib ju hetkegi vahet pidamata. Isegi kui tal kurk hästi valus oli ja tal "hääl ära oli" siis oli ta nii tubli ja võttis ennast kokku et meile kaks tundi järjest kohutaval kombel närvidele käia.

Kõige vastikum on see, et ta räägib 75% ajast miskit totaalset sokki. Täiesti ebaolulist jura. Mille ASJA pärast on meil vaja teada mida kaheteistkümnes klass kunagi laeva peal tegi? Ja... jumal hoidku, see ei lähe mul vist kunagi meelest ära mida ta meile "viikingitest" rääkis. Ei hakka kordama.

aga

150 spm (sõna per minute) on minu taluvuse piiri ületav.

"nii võtame töövihikud lahti lehekülg viiskümmend neli vaadake ülesanne neli seal on küsimus. küsimus. KÜSIMUS. teate, teadlased väidavad et küsimused on väga arendavad asjad, ja me ELAME AASTAS KAKS TUHAT VIIS ju ja me peame õppima nii nagu professor ehala arvab aga ta ei tea midagi kuidas õpilased õpivad aga ta on ääretult hea töövihiku teinud aga kaheteistkümnes klass käis bussiga metsas ja mina olin kaasas ja siis nad teate nada laulsid laule jah LAULE jah jah. ja laulud old tõesti KAHETEISKÜMNENDA KLASSI ÕPILASE kohta väga grammatiliselt valed olema. ja siis ma ütlesin et teate te oleks pidanud KÜMNENDAS KLASSIS õppima ja siis üks tüdruk tuli minu juurde ja ütles et jaa ja et tema arvas. tema arvas. arvas et tema oli kirjutanud kospekti ja tema õpimapp oli väga hea ma mäletan väga hea jah väga hea väga hea tema ütles et nüüd on tal kahju ja hüppas aknast alla ja mul oli tast tõesti väga kahju ja nüüd vaadake ülesanne viis jah viis. viis jah. ülesanne viis. ülesandes viis on professor ehala olnud väga tubli jah väga hea professor on ta ma kordan ta on väga mõistev ja hea inimene ja ta teeb väga häid õpikuid jah nii. nüüd vaadake TA-tegevusnimi on siin jaa et TA- ja see on tore jah mulle tundub et see on väga tore eks ole jah. nii sander ma pole sind ammu küsinud kas sa oskad vastata mis see on jah ei see on vale sa ei oska midagi vaata et õpimapp oleks hästi tehtud jah. TA- tegevusnimi jah. aga nüüd võtame kirjanduse käsile nii jah kas teil on oma arvamus selle asja kohta mida ta sel hetkel ütles jah nii las ma kuulan sind sander ei su arvamus on loll, vale ja idiootlik nii kas on kedagi teist kes tahaks proovida ärge olge nüüd arad teate teadlased väidavad et ARGUS. jah. ARGUS. see on paha jah. ARGUS. Nii. kuulge me elame aastal kaks tuhat viis ja me teeme nii nagu KAASAJAL kombeks on jah nii teadlased väidavad..."

kommentaarid erakordselt teretulnud.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ROFL!
ROFL!
ROFL!

Anonüümne ütles ...

irwirwirwirwirwirwirwirw

Anonüümne ütles ...

Mati, sa peaksid kirjutama väikese memuaaride raamatu, meie klassist, aegade algusest kuni lõpuni, sa oled selleks liiga andekas et seda mitte teha. Kõikidest õpetajatest ja sellest mis meie klassis toimunud on:) Tubli oled:)

Jah, tõesti tasus lugeda...
prääks

M.

Kiisik ütles ...

Ja kui sa selle kirjutad, siis ära unusta dearly departedeid.
Solnson ütles meile: "Te tehke mis tahate, te olete filoloogid"

Mattias ütles ...

aitäh kõigile, kaisa, mis asi on "dearly departedeid"?

M, ma mõtlen selle peale. Täitsa huvitab mõte. muidugi, mind enne kolmandat klassi siin koolis pold a noh saab näha.

Kiisik ütles ...

Dearly departed, ehk siis nagu.. lahkunud. Kasutatakse tähenduses siit ilmast lahkunud...
No enne kolmandat oli ainult göörna, ma apsaluutselt ei mäleta tema sõnakõlkse, apsaluutselt. Aga küsid teistelt jne, ja saabki.

Mattias ütles ...

Ok. Niisiis: kõikidel kellel tuleb midagi huvitavat meelde, olgu see siis enne või pärast kolmandat klassi, kirjutage mulle kindlasti kuskile kuidagi. Ma ei saaks seda ise teha.

Anonüümne ütles ...

et siis oma raamatusse võid lisada ka selle jutukese et regina on rase ;)
selles jutus on tunda et sa oled tunnis ikka tõsise huviga jäginud raidma juttu, kuidas sa suudad :o et siis ootan juttu ka vellingust, võib olla mõni regivärsikene
Hanna

Kiisik ütles ...

Ärme loomulikult unusta aia maha lammutamist väikses majas, pallide puu otsa loopimist, inimeste vetsu kinnipanemist.
Aga need on ainult juhtumid kahjuks.. mitte kõlksatumised.

Mattias ütles ...

...selle jutukese et regina on rase...

njah, seda jutukest ei kavatsegi keegi vist ära unustada :)

räägin veelkord kuidas lugu oli, ehkki ma olen sellest korduvalt rääkind/kirjutanud.

Regina läks tundide ajal ultrahelisse. Ma sain aru küll, et kõrvaultrahelisse, ent ~4-5 klassi "huumorimeel" ja vajadus artikli järele sundisid ming kirjutama reginast kes käib oma tulevast last kontrollimas :)

Ööliblikas ütles ...

TA ajab suht sokki haisu suust välja ja uni kipub ka peale

Mattias ütles ...

Kas tõesti :)